Fifi është një nga figurat e njohura të ekranit, e cila ka zgjedhur të eksperimentojë shpesh me look-un e saj. Këngëtarja herë pas here bën ndryshime drastike, por prej disa kohësh i kishte qëndruar besnike ngjyrës së zezë dhe flokëve të gjatë dhe menduam se nuk do i ndryshonte ndonjëherë.

Por me fotot që ka publikuar së fundmi këngëtarja na habiti të gjithëve. Ajo ka hequr dorë nga flokët e gjatë dhe tani duket si njeri tjetër. Fifi i ka prerë për t’ju përshtatur tendencave të sezonit dhe nuk e dimë për ju, por ne na pëlqen ndryshimi i saj.