Faqja e famshme në Facebook, “Civil Engineering Discoveries”, e cila ka mbi 7 milionë përdorues të rrjetit social që e përcjellin, ka publikuar një fotografi të Prizrenit, shkruan Gazeta Express.

Por shume komentues serbë, kanë vërshurar në këtë postim, duke thënë se fotografia është bërë në Serbi dhe se Kosova është Serbi.

Faqja e famshme, në mbishkrimin e saj në publikimin e fotografisë së qytetit të Prizrenit, kanë shkruar “Prizren, Kosovo”.

Kjo ka bërë që dhjetëra komentues serbë të revoltohen dhe të shkruajnë se “Kosova është Serbi”.