Raportet nga mediat italiane tregojnë se Yonghong Li, nuk kanë arritur të sigurojnë 32 milionë euro për një rritje kapitali, duke i dhënë kështu kontrollit të klubit drejt Elliott Management.

Biznesmeni kinez mori rossonerët në prill të vitit të kaluar, por duhej të merrte një kredi nga Elliott për të marrë marrëveshjen.

CEO Marco Fassone tani do të shkruajë për Elliott për të siguruar paratë, në mënyrë efektive duke i dhënë fund Li pronësisë së klubit.

Thomas Ricketts, pronari i Klubeve të Çikagos, tashmë ka treguar interesin e tij për të blerë klubin dhe është gati të bëjë një ofertë të parë për të nënshkruar me gjigantët e Serie A.