Argita Berisha iu ka dërguar një email kolegëve të saj pedagogë, të cilëve iu kërkon që të reagojnë ndaj veprimeve të policisë ndaj zabtimit të Fakulteteve nga ana e studentëve protestues.

Ajo thotë se heshtja ndaj kësaj situate, i bën të gjithë pedagogët bashkëfajtorë.

Ndaj ajo kërkon reagimin e tyre.

Kujtojmë që pak ditë më parë, Argita iu kërkonte edhe vetë studentëve që të bojkotonin mësimin dhe të dilnin në protestë.

(TemA)