“Është vetëm dhimbje barku”. Por Anna Siena kishte në bark një fetus të pajetë.

Gruaja 36-vjeçare, e cila gjeti vd ekjen më 18 janar në spitalin “Vecchio Pellegrini” në Napoli të Italisë, ishte nxjerrë nga spitali vetëm tre ditë më parë.

Ishte autopsia e bërë në një poliklinikë tjetër pak ditë pas vde kjes, ajo që zbuloi se gruaja ishte shtatzënë dhe dhi mbjet e barkut ishin shkaktuar pikërisht nga fetusi i vd ekur.

Familjarët e gruas bën denoncim, duke thënë se në spital gruas i thënë se nuk kishte asgjë serioze dhe as nuk i bën ekografi.

Mësohet se Anna kishte vetëm pak muaj që ishte martuar dhe me gjasë fëmija që mbante në bark ishte i dëshiruar, shkruan noa.al.

Lidhur me këtë ngjarje të rëndë Prokuroria e Napolit ka nisur hetimet ndaj dy mjekëve.