Drejtori i komunikimit pranë kryeministrisë  Endri Fuga iu është përgjigjur protestave të minatorëve duke u siguruar atyre se pp punohet për gjetjen e zgjidhjes përfundimtare per ceshtjen e statusit.

Postimi i Endri Fugës:

Komunikimi me perfaqesuesit e minatoreve vazhdon, njesoj sic vazhdon puna per gjetjen e nje zgjidhje te qendrueshme dhe perfundimtare. Angazhimi i Kryeministrit maksimal.\Lexo.al