Së fundmi u publikua një raport që zbulonte sa ndjekës të rremë kanë të famshmit në profilet e tyre në Instagram. Përqindjen më të madhe e kishin personazhe të famshëm amerikan, por tani është zbuluar se mes tyre ka edhe shqiptarë.

Në mesin e tyre janë këngëtarja shqiptare Dua Lipa dhe aktorja shqiptare Eliza Dushku e cila së fundmi u bë bënë.

Përqindjen më të madhe e ka moderatorja amerikane Ellen DeGeneres, me 58%.Pas saj vjen grupi korean BTS në vendin e dytë me 48%.

Në vendin e tretë është Kourtney Kardashian, më pas Taylor Swift dhe Ariana Grande.Kim Kardashian hyn gjithashtu në këtë listë pasi 44% e ndjekësve të saj janë të rremë sipas hetimit.Kimin e ndjek edhe motra e saj Khloe me të njëjtën përqindje. Ndërsa Miley Cyrus ka 45% dhe Drake 38%.