Lori Hoxha përmes disa postimeve në rrjete sociale, ka ardhur më pranë ndjekësve duke dhënë një ndihmë për personat që vuajnë me akthin, njësoj si ajo. Trashëgimtarja e Top Medias ka sqaruar me detaje episode kur ajo është ndjerë vërtetë keq, dhe i është dashur ndihmë.

Por, nëse shumica e kanë mbështetur dhe i janë bashkuar ‘hallit’ të saj, ka edhe nga ata që e quajnë ‘të ekzagjeruar’.

“A nuk mendon që po e ekzagjeron paksa?”- i shkruan një ndjekës Lorit.

“JO, NUK e MENDOJ FARE. Në fakt, mendoj që nuk duhet të gjykosh një situatë 1që nuk ke kaluar dhe mendoj po ashtu që njerëzit si ti e mendime të tilla janë arsyeja pse njerëzit në shoqërinë tonë mbyllen në vetvete dhe nuk ndihen të lirshëm të flasin për të tilla problem e si rrjedhojë i vuajnë më rëndë e më gjatë. Sepse nëse nuk del në analiza dhe nëse nuk e sheh doktori në eko, nuk ekziston apo jo? Edukohu!”-i është përgjigjur Lori Hoxha.