Miriam Cani e ka rikthyer të gjithë vëmendjen nga ajo. Këngëtarja Miriam Cani e ka realizuar një foto ku shihet ‘topless’ dhe ka ‘djegur’ rrjetin, Ky imazh erdhi pas suksesit që ajo pati me këngën ‘Në Parajsë’ të cilën e ka publikuara para dy ditësh. Komentet pranë pozës që bashkëshortja e Alban Skënderajt e ka marrë, ka pranuar komente nga më të ndryshmet.