Lei Kraja është një nga moeratoret më të spikatura të emisioneve sportive. Ajo është mjaft aktive në rrjetet sociale ku shpesh ndan me ndjekësit momente të ndryshme nga jeta e saj p0ersonale dhe ajo profesionale.

Është e pamundur që moderatorja të postojë diçka në rrjetet sociale dhe të kalojë pa marrë vemendje mediatike. Ajo tërheq tërheq vëmendien e mediave rozë për shkak të jetës që ajo bën si dhe stilit ekstarvagant të veshjes.

Së fundmi ajo ka publikuar një foto shumë të ‘nxehtë’ e sek.i duke e ndarë kështu edhe me ndjekësit e saj në Instagram.

E ulur pranë një pishine dhe e veshur me një palë bikini të kuqe flakë, e mjaftë minimaliste, Lei nuk i ka lënë shumë vend imagjinatës me këtë super foto. Ndërsa krahas fotos Lei shkruan: -“My oh my”, teksa ju referohet personave që e kanë ndihmuar për të realizuar këtë foto. Kujtojmë se nuk është hera e parë që moderatorja trazon imagjinatën e ndjekësve me postimet e saj.