Aktorja e njohur e humorit, Rita Lati, së bashku me vajzën e saj, moderatoren Roza Lati, do të jenë sot të ftuara në emisionin “Xing me Ermalin”.

Gjatë bisedës në studio, duket se mes Ritës dhe Rozës është krijuar një situatë e sikletshme. Në një moment aktorja e ndaloi të bijën që të fliste tepër.

“Pusho se na dëgjon e gjithë dynjaja këtu”, i thotë Rita në një moment Rozës, e cila mës, e cila më pas u ngrit nga vendi ku ishte ulur.
“Kalofshi mirë, ika unë”, tha moderatorja duke i habitur të gjithë me veprim e saj. Se çfarë ka ndodhur realisht, duhet të presim deri në mbrëmje.