Në maj të vitit 2017 Bieta Sulo u bë nënë për herë të parë. Ajo dhe Alban Dudushi u bë me djalë të cilit i vendosën emrin e veçantë Kroi Art. Kroi Art këtë vit do mbushë 2 vjeç ndërsa Bieta gjatë kësaj kohe e ka ndarë edhe me ndjekësit përvojën e saj të mëmësisë.

Ditën e sotme Bieta ka treguar se pas një përkushtimi të gjatë ndaj Kroit me 18 muaj ushqyerje me gji, ajo ka vendosur të sjellë në formë trupin duke u stërvitur. “9 muaj shtatzëni, 18 muaj ushqyerja e Kroit me qumësht, tani koha për pak stërvitje”, shkruan moderatorja.