Demi- Do të përjetoni një ditë mjaft të favorshme nën ndikimin pozitiv të yjeve. Në sferën profesionale duhet të vlerësoni me kujdes të gjitha mundësitë me të cilat përballeni. Ndërsa sa i takon ndjenjave parashikohet një përmirësim i ndjeshëm.

Peshorja- Duhet të përqendroheni maksimalisht në të ardhmen tuaj, duke vlerësuar me më shumë kujdes një sërë sektorësh të jetës suaj. Mjaft e favorshme është sfera profesionale dhe ajo sentimentale.