Aurela Gaçe gjithmonë ka dalluar për stilin e saj të veçantë dhe të guximshëm. Këtë herë ajo ka ndeshur në kritika të forta nga ndjekësit, por që dhe këtë herë Aurela nuk i ka lënë pa përgjigje. “Dukesh si dollapi im kur bëhet rrëmujë”, i ka shkruar njëri nga fansat, ndërkohë që një tjetër i thotë: “Sinqerisht mendimi i parë që më erdhi ndërmend ishte që po shikoja një foto me një person të pastrehë. Thjesht nuk është për ty e dashur.”

“Bobbo bbobo rrofsh. Herë tjetër do të ta marr dorën, mirë? Rrofsh”, ka thënë këngëtarja me ironi duke treguar se nuk i interesojnë aspak kritikat e fansave.