Jozefina Topalli është bërë gjyshe disa muaj më parë, por së fundmi ka treguar se është shumë e përkushtuar.

Ajo është fotografuar duke nxjerrë shëtitje nipin nga liqeni artificial.

Kujtojmë që vajza e saj Megi solli në jetë djalin disa muaj më parë dhe vendosën ta quajnë Nikola.

Mesa duket familja Topalli e preferon liqenin, pasi edhe Megi bashkë me vëllanë e saj Genarin janë fotografuar nga liqeni një muaj më parë.