Katër orë pas rrëmbimit është gjetur vajza 13-vjeçe.

Policia u vendos në alarm pas denoncimit nga familja dhe sipas informacioneve vajza është në duart e policisë. Burime nga qytetarët bëjnë me dije se 13 vjeçarja ka qenë duke frekuentuar kafe me shoqërinë e saj.