“Nuk do të ti nxjerr videot e tua in.time në internet nëse do të kryesh m.arrëdhënie se.ksuale me mua.”

Ky është kër.cënimi dhe s.hantazhi i pastër që ka marrë një vajzë e re, studente 20 vjecare, e cila p.ërndiqej nga një djalë 10 vjet më i madh se ajo.

30 vjecari e s.hantazhonte me publikimin e videove të saj in.time. Fillimisht ai e ka kontaktuar të renë në chat dhe pretendonte se kishte një video të saj në momente in.time me të dashurin e saj.

Fillimisht i tha: “Do ta shpërndaj këtë video nëse ti nuk më dërgon foto të tua n.udo”.

Vajza ra në kurth e i dërgoi ato që ai i kërkonte, disa fotografi në këmbim të të cilave mori premtimin se nuk do i shpërndaheshin në rrjet.

Por nuk ndodhi kështu. Ai e ftoi vajzën të takoheshin në një park në periferi të Romës. Në këtë moment, 20-vjeçarja u fut në panik, pasi e kuptoi se kaishte hyrë në një k.urth nga i cili vështirë se mund të dilnte, ndaj edhe mori vendmin ta de.nonconte rastin tek k.arabinierët. P.olicia e këshilloi atë që ta rregullojë takimin me sh.antazhin me qëllim që ata ta kapnin në fl.agrancë. Vajza pranoi dhe në këtë formë futi në k.urth këtë herë 30-vjecarin.

Dy k.arabinierë të veshur civilë e bllokuan në fl.agrancë, i se kuestruan celularin dhe në smartphone i gjetën gjithcka. Në këtë mënyre ko nfirmuan de noncimin që kishte bërë vajza.

Por, hetuesit bëjnë një zbulim tjetër. Burri kishte dë rguar disa fotografi të vajzës në kontaktet e tjera të tij, cka bëri që të rë ndohej pozita e tij përpara dr ejtësisë./Përktheu: Panorama