Djenë ekranin e RTV Ora, u transmetua puntata e parë e emsionit “Casa De Los 3s”, ku mes të ftuarve ishin Bledi Mane dhe Iva Aliko.

Gjatë bisedës, nuk munguan ngacmimet e gazetarit për lidhjen e shumëpërfolur të këngëtares me një deputet nga Kosova.

Bledi Mane: Ish-i juaj ka fituar përsëri?

Iva Aliko: Jo.

Bledi Mane: Kjo të gëzoi?

Iva Aliko: As u gëzova, as u hidhërova. Përderisa ai nuk e pati problem.

Bledi Mane: Po Albin Kurti si të duket? Besoj e njeh politikën kosovare.

Iva Aliko: Jo në detaje, por është i pëlqyer për publikun.

Bledi Mane: Ti do flije një natë me Albinin?

Iva Aliko: Jo. Nuk e shoh në atë këndvështrim.