Djali me origjinë nga Kosova, Ramell Arifi ka vendosur të sfidojë të gjitha paragj.ykimet dhe të jetë i hapur, pas pranimit për të marrë pjesë në një reality shoë, të realizuar në Beograd. I ngjashëm me Big Brother, në spektaklin serb që pritet të filloi së shpejti do të ketë dhe skena të forta se.ksi.

I kontaktuar nga Panorama Plus, Ramell Arifi ka pohuar se nuk e ka aspak problem të dh.urojë skena të nx.ehta në ekran, dhe do e bëjë me kënaqësi një gjë të tillë.

“Brenda ka me pas çifte dhe sigurisht që nuk e kam aspak problem të zë femra dhe të kem s.eks në publik, madje qëllimin e kam që të bëj s.eks me të gjitha femrat brenda, qoftë në grup apo veçmas me secilën, edhe or.gjitë nuk përjashtohen sepse ashtu e ka qëllimin spektakli dhe unë nuk e kam aspak problem, ndoshta për këtë gjë edhe më kanë zgjedhur’,- është shprehur djali me origjinë nga Kosova për Panorama Plus.

Në spektakël do të marrin pjesë dhe figura të njohura publike në Serbi.