Lotina, vajza e nënkryetarit të LDK-së, Lutfi Haziri, para ca ditësh u kap mat në një takim me Endritin, djalin e Presidentit Hashim Thaçi.

Në një fotografi që ka siguruar Gazeta Express, në një nga kafiteritë shihen Lotina Haziri dhe Endrit Thaçi.

Siç duket, dyshja, baballarët e të cilëve iu takojnë grupeve të kundërta politike, kanë miqësi mes vete, ose edhe më shumë se kaq.

Ende nuk ka ndonjë reagim nëse ka diçka më tepër mes tyre.