Nëse jeni duke menduar një ndryshim në pamjen tuaj dhe jeni supersticozë për të ndjekur fatin e mirë, ja cilat cilësohen si ditët e duhura për të prerë flokët. Mësoni tani ndikimin e hënës në prerjen e fokëve tuaj gjatë këtyre muajve të fundit të vitit 2019.

Hëna e plotë

LEXO EDHE:
Në shtëpinë e Pelikanit Kaçurrel, pamje mahnitëse nga Karavastaja (FOTO)

Kjo hënë është përgjegjëse për dhënien e volumit. Gjithashtu ato cilësohen si datat e duhura për të prerë flokët e para të bebes tuaj, që të rriten sa më shumë.

Hëna e shtrirë Nse prisni flokët gjatë kësaj hëne ju do të ngadalësoni rritjen e tyre.

Gjysmëhëna Nëse doni që flokët tuaja të rriten sa më shpejt pritini gjatë kësaaj hëne.

Hëna e re Rekomandohet që flokët të priten gjatë hënës së re nëse qëllimi i tyre është që ti forcojnë me prerjen.

Shtator: E Premte 6: Gjysmëhënë E Shtuna 14: Hëna e plotë.

Tetor: E shtunë 5: Gjysmëhënë. E hënë 28: Hëna e re.

Nëntor: E Hënë 4, e Martë 5: Gjysmëhënë.

Dhjetor: E Mërkurë 4, e enjte 5: Gjysmëhënë E enjte 12: Hëna e plotë.