Gazetari i një televizioni në Meksikë ka rënë pre e dh unës gjatë raportimit në një protestë që po zhvillohej kundër dhu nës s eksuale ndaj grave. Aktivistët e të drejtave të mbështetura dhe nga dhjetëra qytetarë u dyndën në rrugë pas rastit të përdhu nimit të dy vajzave nga një grup policësh.

E ndërsa gazetari Juan Manuel po raportonte për televizionin e tij lidhur me manifestimin, një nga protestuesit i afrohet nga pas dhe e go det me grusht në befasi. Rasti i Miguel nuk ishte i vetmi, pasi gjatë protestës ra pre e dh unës një tjetër gazetare e një televizioni tjetër. Melissa del Pozo është reporterja e cila dhu nohet nga një grup aktivistesh femra.

Aktivistë të ndryshëm nga e gjithë Meksika janë mbledhur më herët gjatë javës dhe kanë dalë në protesta duke kërkuar drejtësi për rastin e përdh unimit të dy vajzave./Insajderi