Një ngjarje tra gjike ka ndodhur ditën e djeshme në Florida, kur një 61-vjeçar ka që lluar me ar më duke e lënë të vr arë në vend, dhëndrin e tij, 37-vjeçarin Christopher Bergan.

Christofer jetonte në Norvegji, dhe kishte menduar t’i bënte nje surprizë vjehrrit të tij, me rastin e ditëlindjes .

Ai kishte vendosur të udhëtonte nga Norvegjia në Florida, ku jetonte 61-vjeçari, Richard Dennis.

Diku rreth orës 11:30 të natës, Richardi kishte dëgjuar të trokitura në derën e tij, dhe kishte dalë për ta hapur atë.

Në këtë moment, dhëndri i tij,me qëllimin për ta surprizuar, pasi i kishte rënë derës ishte fshehur në shkurret që ndodhen përballë shtëpisë.

61-vjeçari pasi kishte hapur derën, kishte parë se aty nuk ndodhej askush, në momentin që ai kishte ndezur dritën e verandës së jashtëme, kishte dëgjuar një zhurmë që vinte nga ferrat përballë.

Richard Dennis, i cili q elloi mbi dhendrin e tij.
I trëmbur se mos ndonjë hajdut, apo kafshë e egër mund ti hynte në shtepi, Richard nxorri ar mën e tij, dhe që lloi vetëm një herë drejt shkurreve.

Por një herë ishte mjaftueshëm, sepse plumbi i tij g oditi në zemër dhëndërin 37-vjeçar, duke e lënë atë të vd ekur në v end.

Sherifi i qytetëz Santa Rosa ku jetonte 61-vjeçari, tha se ai është lënë i lirë, pasi ajo që ndodhi ishte një aksident tra gjik.

Burimi: Daily Mail