Protesta e radhës për teatrin, e organizuar nga sindikata e artistëve dhe kundërshtuesit e parkut të lodrave te Liqeni, por ku sërish munguan artistët, duket se është marrë në patronazh “de facto” nga PD.

Sot në protestë është shfaqur deputeti i PD, Agron Shehaj.

Me sa duket, artistët dhe aktorët që kanë braktisur protestën prej disa ditësh, tani zëvendësohen nga deputetët e PD apo anëtarë kronikë të grupeve që sulmojnë çdo projekt në Tiranë./Lexo.al/