Një ditë më parë Gjykata e Krimeve të Rënda vendosi 14 vite burg për Shullazin, ndërsa në total për bandën e tij u dhanë 55 vite burg. Ditën e sotme ka reaguar Ambasada Amerikane në Tiranë, e cila ka përgëzuar sistmin e drejtësisë për vendimin e marrë duke e quajtur  një hap domethënës përpara për qytetarët shqiptarë që kërkojnë dhe meritojnë drejtësi të vërtetë nga sistemi i tyre gjyqësor.

Postimi i plotë: 

Dita e djeshme shënoi një hap domethënës përpara për qytetarët shqiptarë që kërkojnë dhe meritojnë drejtësi të vërtetë nga sistemi i tyre gjyqësor. Ne u inkurajuam nga puna e prokurorëve shqiptarë, të cilët, duke u bazuar në prova, bindën gjykatësit e Krimeve të Rënda se një bos i krimit dhe kriminelë të tjerë e kanë vendin në burg. Përshëndesim shqyrtimin e kujdesshëm të këtij rasti. Vendimi i marrë është një fitore për sundimin e ligjit në Shqipëri. Qytetarët shqiptarë tani pyesin “Kush e ka radhën”?

Lexo.al