Ekipet xheniere të Forcës së Armatosur po pergatiten për shembjen e pallatit në Durrës me shpërthim të kontrolluar. Prej ditës së djeshme, ekipet xhenio kanë bërë përcaktimin e vendeve dhe detajeve për ndërhyrjen në godinat e dëmtuara nga tërmetet e javës së fundit.