Pamje sh.okuese nga një përleshje e dh.unshme që shp.ërtheu gjatë një dasme, ku mbetën të pl.agosur katër persona. Ngjarja është regjistruar në Ramada Park Hall në ëolverhampton Angli. Pamjet e regjistruara nga njerëzit e tjerë të pranishëm në dasëm tregojnë se burrat po ndeshen e shk.elmohen me njëri-tjetrin, ndërsa njerëz të tjerë përpiqen t’i ndajnë.

Gr.ushta, shq.elma, karrige, shishe janë përdorur si armë gjatë kësaj përl.eshjeje mes dasmorëve duke e kthyer ditën më të bukur të çifit në ditën më të t.merrshme të jetës. Në videon e publikuar në Daily Mail shfaqen dasmorët duke go.ditur njëri-tjetrin dhe tërhequr zva.rrë nëpër sallë, ku nuk mungonin br.itmat e femrave që shikonin burrat dhe djemtë e tyre të mbuluar në g.jak. Ende nuk dihen arsyet e kësaj rr.ahjeje masive, ndërsa policia angleze po heton ngjarjen.