Ato janë dy ndër vajzat më simpatike të ekranit shqiptar dhe shpesh herë i kemi parë bashkë si dy mikesha të mira. Madje Zaimina Vasjari dhe Françeska Jaçe kanë kaluar edhe pushime në shoqërinë e njëra-tjetrës, por para disa ditësh u përfol në disa media online se ato nuk flasin më.
Shkak u bë fakti që dy mikeshat nuk ishin parë në shoqërinë e njëra-tjetrës prej kohësh. Mirëpo Françeska i ka hedhur poshtë këto aludime me komentin e fundit për Zain.
“Nuk di perëndeshë”, i shkruan Françeska këngëtares.