05.08.2020 04:29
Home Ditari i Karantinës

Ditari i Karantinës

Takim i vonuar në ditarin e karantinës! Po ju stërviteni?

Nga Albiona Sulo/ E di që e vonova pak këtë takimin tonë të radhës, por ishte një javë e ngarkuar me punë dhe jo vetëm....

“Të martat me Morin”

Nga Albiona Sulo/ Duket se të martat për mua janë ditët e dedikuara për librin, ndaj dhe titulli i shkrimit të radhës në blog në...

Parathënia e një blogu dhe një sfidë e re nga karantina!

Nga Albiona Sulo/ Hej miq virtual, Në fakt nuk e besoja se do të takoheshim sërish bashkë kaq shpejt, por mbështetja dhe gjithë perceptimi pozitiv...

Çfarë të gatuajmë sot? Na e tregojnë amvisat tona nga karantina

Nga Albiona Sulo/ Në këto ditë jo të lehta për mbarë botën, duket se njerëzit i janë kthyer zakoneve të vjetra dhe ngrohtësisë që të...