Kur jeni të dashuruar, edhe njerëzit më të fortë dhe më të sigurt kanë frikë se mos e humbin të dashurin e tyre. Ne të gjithë jemi pak xhelozë, pra, në përmasa më të mëdha ose më të vogla. Shumë janë të mirë për ta mbajtur nën kontroll xhelozinë, të tjerët madje mund të duket se nuk preken prej saj. Të tjerë, nga ana tjetër, mundohen të mos e demonstrojnë atë pasiguri, atë frikë se mos e humbasin partnerin. Ata janë burrat më xhelozë të Zodiakut dhe së bashku do të zbulojmë se për cilët bëhet fjalë.

Burrat më xhelozë të Zodiakut

Duke kujtuar që ka burra që jo gjithmonë e dëshmojnë atë, por jetojnë historinë e tyre të dashurisë me frikën se mos tradhtohen, ja 5 shenjat që e tregojnë hapur ndjenjën e xhelozisë

Dashi

Miqtë e Dashit, si shenja të mira të zjarrit, janë shumë të ndezshëm dhe të aftë për të cunguar një marrëdhënie. Duke jetuar të zhytur në angazhime të shumta, ata nuk janë në gjendje të krijojnë idenë e tradhtisë dhe për këtë arsye luftojnë për t’u falur.

Akrepi

Edhe ata që kanë lindur nën shenjën e Akrepit janë në mesin e atyre që dallohen për xhelozi. Burrat e kësaj shenje kanë një hundë të madhe dhe nëse dyshimi lind në to, ata bëjnë gjithçka për të zbuluar nëse diçka është fshehur prej tyre. Ata e kanë të vështirë të falin dhe kjo gjë i çon ata drejt hakmarrjes.

Demi

Edhe burrat e shenjës së Demi hyjnë në listën speciale të më xhelozëve të Zodiakut. Duke respektuar karakteristikat e shenjës së tyre deri në përsosmëri, ata janë shumë posesivë dhe të bashkangjitur me atë që ata e quajnë “të tyre”. Për këtë arsye, edhe në shenjën e parë të alarmit, dhe për shkak të frikës se ekuilibri i çifteve mund të rrezikohet, ata tregojnë shenja të qarta të xhelozisë. Dhe nëse ajo frikë bëhet realitet, më mirë qëndroni larg tyre. Është e pamundur për ta të harrojnë një përvojë si kjo.

Peshqit

Edhe Peshqit janë ndër shenjat që dallojnë partnerët më xhelozë. Dhe mund të themi se ata njihen si njerëz pothuajse gjithmonë të gëzuar, optimistë, vështirë të imagjinueshëm mes frikës së tradhtisë.

Në realitet, xhelozia e tyre, e cila më pas do të përkufizohej më mirë si frikë, nuk është spontane, por shpesh fryt i shpifjeve ose keqdashjes. Nëse dikush dëshiron të lëndojë një person të Peshqve, ai do t’u thotë atyre diçka që nuk është e vërtetë, ai do të ngjall dyshime. Në atë pikë, edhe miqtë më të mirë të kësaj shenje do të bëhen të dyshimtë dhe do të tregojnë xhelozinë e tyre të fortë.

Gaforrja

Ne mbyllim listën e burrave më xhelozë të Zodiakut me ata të shenjës së Gaforres. Një shenjë, e aftë të jetojë marrëdhënie me shumë takt dhe empati të madhe, pa flluskat klasike që karakterizojnë xhelozinë. Megjithatë pikërisht për shkak të kësaj ndjeshmërie ata nuk mund të jenë imunë nga kjo ndjenjë. Nëse dyshimi ose frika për të humbur partnerin bëhet mendimi mbizotërues, ata janë të aftë për gjëra të pabesueshme për të verifikuar vlefshmërinë e tyre.