Hëna në shenjën tuaj hap sot dyert e mundësive: e ndjeni se me përkushtimin tuaj, me qëndrueshmërinë tuaj dhe vendosmërinë tuaj, mund të ecni shumë larg, duke kapërcyer mosmarrëveshjet që janë krijuar me disa kolegë më pak të pjekur se ju.

Edhe në dashuri nuk heq dorë dhe je i bindur se, me pak durim, është e mundur të kapërcehet një fazë jo e mirë.

Për të shmangur gabimet, kini besim në intuitën tuaj./e.e