Amarda Toska ka publikuar një video të Sias, dhe të gjithëve i ra në sy dhoma e gjumit. Si një princeshë, Sia paska një dhomë gjumi si nëpër filma.

Me një kolltuk të bardhë pranë krevatit të thjeshtë dhe fin, dominojnë ngjyrat rozë pastel dhe e bardhë. Një kornizë e varur në mur, që shkëlqqen, dhe Sia që përpëlitet në krevatin e saj dhe nuk ka ndërmend të flejë!

Thjeshtë dhe bukur, dhoma e Sias rrëmbeu vëmendjen në videon e publikuar nga Ami.