Digjet një skaf i vogël ne mes te detit ne Borsh.

Kjo ka ndodhur mesditen e sotme dhe pamjet jane publikuar ne rrjetet sociale nga shkrimtari Agron Tufa, njekohesisht drejtues i Institutit te Studimit të Krimeve dhe Pasojave të Komunizmit.

Fatmirësisht nga incidenti nuk ka pasur persona të lënduar.

Nuk dihen shkaet që kanë shkaktuar zjarrin në skaf.