Mediat lokale informojne se prej ores 04.30 te mengjesit te sotem deri ne 08:00 ne Piken Kufirare ne Morine kane hyre 33.040 shtetas me 156 autobuze dhe 6700 mjete te vogla.

Sic e shihni edhe nga fotot e publikuara ne rrjetet sociale, qe ne ju sjellim me poshte, radha e makinave eshte kilometrike. Duket se pas festës së Kurban Bajramit shqiptarët e Kosovës janë dyndur drejt bregdetit shqiptar.

Në këtë situatë, Policia Rrugore ka monitoruar gjatë gjithë kohës trafikun, por ai sa vjen e rëndohet, për shkak të ardhjes së mijëra pushuesve nga qytete të ndryshme të Kosovës, raporton ABCnews