“Nuk është e nevojshme që t’i nënshtrohem një mashkulli për të qenë në krye, aty ku e meritoj! Ti mund ta bësh këtë gjithashtu”. Kështu shkruan Bleona Qerreti, ndërsa ka postuar një foto në Instagram.

Prej kohësh ajo është single, që prej divorcit nga bashkëshorti i saj, dhe disa herë ka theksuar faktin se ka nevojë për pavarësi.