“Deri herën tjetër Ibiza”.

Kjo është fjalia që Bleona Qereti ia la një foto që e ka hedhur në Instagram, shkruan

Ajo shihet se ka bërë një selfie në plazh dhe dukej sikur të ishte tërësisht e zhv eshur.

Kujtojmë që në pushime Bleona u shoqërua edhe nga Beatrix dhe Alban Ramosaj.