Fshati turistik i Vunoit ka pësuar një transformim total dhe i është rikthyer plotësisht identiteti falë ndërhyrjes së qeverisë me anë të projektit të rilindjes së fshatrave. Në fotot e publikuara nga drejtori i përgjithshëm i DPSHTRR Blendi Gonxhe tregohet transformimi i këtij fshati.

Gonxhe shkruan se askush s’e vuri ujin me parë në zjarr dhe kurrë nuk u vu dorë tjegull me tjegull e sokak më sokak siç e ka bërë qeveria.

Ja postimi i plotë: