Sfida e fundit e publikimit të fotografive të realizuara 10 vite më parë ka pushtuar rrjetin. Nuk mbeti më i madh e i vogël, i njohur e i panjohur pa bërë këtë sfidë. ‘Jashtë valles’ nuk mbeti as moderatori shqiptar, Blendi Fevziu. Faqe të ndryshme në rrjetet sociale kanë bërë ‘gallatë’ më fotot e tij. Duket se Blendi i ka pëlqyer pa masë këto ‘meme’ aq sa i ka shpërndarë dhe në Instastoryn e tij.