Sali Berisha, ish kryeministri i Shqiperise fyen deputetin e pare nga komuniteti rom ne Shqiperi Elvis Meço, duke e cilesuar teneqexhi.

“Delvinjoti dixhital” shkruan në faqen zyrtare të ish-kryeministrit Sali Berisha, ku thuhet se deputeti i PD Ervis Meco që pranoi mandatin, është blerë nga Rama duke marrë një hyrje në Tiranë dhe nje shume parash me vlerë 50 mijë euro.

Berisha teksa poston denoncimin e qytetarit dixhital, shton se deputetit të blerë i duhet hetuar pasuria.

Postimi i Berishës

Edvini akuzohet se bleu me 50 mije euro dhe nje hyrje deputetin e Delvines!

Lexoni mesazhin e qytetarit dixhital! sb

Pershendetje Doktor deputeti injorant qe sdi tabelen e shumezimit dhe qe ne shkoll te mesme ngelej ne vjesht CDO vit Elvis Meco ka mar si shperblim nga Rama Ik ,nje hyrje ne Tiran dhe nje shum prej 50 mij £uro le ti hetohet pasuria kur I ati punon hidraulik dhe mamaja infermiere si mund te ket hyrje deputeti i Romeve ne Tiran Ku para disa vitesh ki injorant pagoji 11000lek tekefoni fikse te albtelekom se fliste me 0900 e di gjith Delvina per kete teneqexhi mire.