Një djalë i vogël ka lindur pa penis, një gjendje kaq e rrallë sa mjekët thonë se ndodh vetëm në një në çdo 10 deri në 30 milion djem.

Djali pa emër lindi në Turqi me d efektin e njohur si p engesë pe ngese.

Mjekët në Spitalin Universitar Erbakan në Konya thanë që testikujt e djalit kishin zbritur të dy dhe se ai nuk kishte asnjë problem tjetër të dukshëm, përveç se nuk kishte p enis. Mjekët kanë thënë që operacioni penile i rindërtimit do të ishte një ‘alternativë e mirë’ për fëmijën.

Sipas një raporti në Science Direct, vetëm 80 raste të pengesave të pengesave janë raportuar në të gjithë botën.

Gjendja e rrallë e djalit u hetua nga një ekip i specializuar mjekësh, përfshirë kirurgë, vetëm një ditë pasi ai lindi.

Ekzaminimi i tyre zbuloi se i riu ka një ‘lidhje jonormale midis fshikëzës dhe rektumit’ – i njohur edhe si fistula vezikorektale.Shkruan LAD BIBLE/ Përktheu SHQIPERIA IME.