Sot permbyllem fazen e pare te procesit te riorganizimit te PS, me zgjedhjen e delegateve

Votimi elektronik dhe votimi nepermjet postes demostrim shume i rendesishem,

Sa here PS ka zhvilluar zgjedhje ka qene shkolle per gjithe klasen politike,

Nuk eshte regjistuar asnje problematik, proces i rregullt me standart te larte,
Dy risite qe shenoi ky proces, testimi i tekonoligjise ne votimin elektronik, barazia gjinore risia me e madhe e ketij procesi
47% e kandidateve gra dhe vajza,
Procesi i ketyre zgjedhjeve rendesi te vecante, per pjesen e dyte te procesit,

Ne stadin aktual te ps ka nevoje per energjizim,

706 delegate te zgjedhur, 353 gra dhe vajza, 353 burra dhe djem

Ne perfundim dua te falenderoj te gjithe themeluesit e partise sone,

Kjo shkolle jete dhe politike cdo dite e me shume ne funksion te njerezve qe jane te ftuar te kontribuojne,

Faleminderit te gjitha grave dhe vajzave qe u bene pjese e ketij procesi