Kreu i grupit parlamentar të Partisë Socialiste, Taulant Balla, ka bërë një urim për besimtarët myslimanë për festën e Kurban Bajramit. Balla në urimin e tij ka zgjedhur që të citojë fjalët e Profetit Muhamed ku u bënte thirrje njerëzve që të shkëlqenin në virtyte dhe në të vërtetën.

“Profeti Muhamed thotë: “Përpiquni gjithmonë që të shkëlqeni në virtyte dhe në të vërtetën.” GëZUAR KURBAN BAJRAMIN”, shkruan Balla.