Ditën e djeshme ish-Ministri i Brendshëm, Saimir Tahiri u bë baba për herë të dytë. Bashkëshortja e tij solli në jetë një djalë të cilit çifti i vendosën emrin e veçantë Golik.

Vogëlushi mban emër shqiptar. Golik është mal në Tepelenë dhe gjithashtu një urë në Pogradec, mbi lumin Shkumbin.

Vogëlushi mban emër shqiptar. Golik është mal në Tepelenë dhe gjithashtu një urë në Pogradec, mbi lumin Shkumbin.