Ky vit ka nisur me uljet dhe ngritjet e veta, por sipas astrologëve të Horoscope.com, ky do të jetë një vit i shkëlqyer sidomos për 4 shenja të horoskopit dhe kjo për shkak të fatit të mirë që do të dhurojnë yjet. Po ju tregojmë se cilat do jenë shenjat me fat: DEMI:- Të lindurit nën shenjën e Demit karakterizohen si qenie fisnike dhe inteligjente. Yjet janë në favor të tyre. Falë sjelljeve të tyre të mira dhe korrekte ata janë të destinuar të marrin në shkëmbim gjëra të pëlqyeshme. Ja përse Demi këtë vit do ketë fat dhe do marrë atë që meriton.

SHIGJETARI- Të lindurit e shenjës së Shigjetarit janë liderë të lindur. Kjo është arsyeja pse, për të arritur sukses, nuk i duhet shumë punë. Mbi të gjitha Shigjetarët punojnë shumë për të marrë rezultatet e dëshiruara. Planetet e favorizojnë këtë shenjë. Pasi kanë kaluar vite duke u përpjekur për të ‘çimentuar’ të ardhmen, këtë vit yjet parashikojnë se fati do jetë në anën e tyre.

AKREPI:- Akrepët janë kuriozë nga natyra dhe ambicia e tyre për të kërkuar më shumë në jetë, do i çojë drejt suksesit dhe do kenë fat përsa u përket parave. Këtë vit ata vërtet do fitojnë shumë. PESHQIT: Peshqit kanë një talent të madh për të drejtuar me anë të mënurave të tyre inteligjente. Kjo i çon në realizimin e gjërave që nuk i kishin menduar kurrë. Nuk dorëzohen dhe ky vit do jetë viti i ture, ku do arrijnë të bëhen milionerë.