Ashley Graham nuk i vjen aspak turp për format e saj të bëshme, përkundrazi është krenare dhe do të dëshironte që çdo femër të ishte më e sigurt në vetvete.

Modelja është nga më të kërkuarat e momentit, për faktin se nuk ka forma perfekte trupore.

Përkundrazi, ajo thotë shpesh se duhet ta duam trupin tonë ashtu siç është.

Së fundmi ajo ka postuar disa foto në rrjete sociale, ku shfaqet seksi nga plazhi.