Në një intervistë në emisionin “Mos i fol Shoferit“, drejtori i Agjencisë Shtetërore të Kadastrës, Artan Lame ka zbuluar per here te pare “nje rreng” qe i ka bere bashkeshortes se tij, vite me pare, kur ka thene se ka qene ne gjendje jo te mire ekonomike, pasi ka qene i papaune.

“Nuk e kam thënë asnjëherë por në vitin 2013 nuk kam qënë shumë mirë ekonomikisht se kam qënë pa punë.

Tani duhet thënë jam mirë sepse puna në shtet ka benefite, ka gjëra të paguara, por atëherë merresha me punë civile.

Ajo kishte dëshirë një dhuratë që unë nuk mund t’ja bleja dhe i cova vetëm kutinë bosh të asaj që ajo donte dhe kur hyra në punë vite më vonë ia bleva dhe atë që donte patjetër”, është shprehur ai. (TemA)