Arbana Osmani është rikthyer nga pushimet e saj, dhe duket se i është përkushtuar totalisht djalit të saj, Jon.

Në një foto të ëmbël nga shtëpia, Arbana Osmani ka treguar dashurinë e Jonit për kafshët. Me një kotele në krah që përkëdhelet me Jonin, Arbana Osmani shkruan:

“Përkëdhelje me këta të dy”.

Të qeshur dhe duke shijuar momentet pranë njëri-tjetrit, Arbana dhe Joni duken me të lumtur se kurrë.