Apple zbuloi sot listën e tij të aplikacioneve më të shkarkuara në iPhone për 2018. Në krye të listës qëndron Youtube, e ndjekur repektivisht nga Instagram, Snapchat,Messenger dhe Facebook.

Bitmoji,një aplikacion i Snapchat,i cili lejon përdoruesit të krijojnë një emoji që duket si ata,u rendit e gjashta në listë,ndërkohë që vitin e kaluar kryesonte listen.