Ylli i njohur i televizionit dhe i Youtube-s Emily Hartridge ka ndërruar jetë në një aksident trafiku në Londrën Jugore.

Sipas BBC, ajo besohet të jetë viktimë e një aksidenti trafiku në Battersea të premten.

Ajo kishte më shumë se 340.000 abonentë në kanalin e saj në Youtube dhe një prani të madhe njerzish nëpër rrjetet sociale.

“Ne të gjithë e donim atë dhe ajo kurrë nuk do të harrohet.”: Ka qenë një nga ngushëllimet e fansave të saj.