Kjo vajzë ka 8 vite që punon te “Ferma e Sherit”, një resort se ksi në Nevada të SHBA.

Është punonjëse se ksi e një nga shtëpive publike më të mëdha në botë.

Ajo ka treguar në një intervistë për tabloidin “Daily Star” se në 1 javë, fiton 60 000 dollarë, por ka një gjë që ajo nuk e bën kurrë me asnjë klient.

“Mund t’ju duket e çuditshme, por unë nuk puth kurrë klientët. Jo në çdo sesion ka se ks. Ne ofrojmë edhe thjesht shoqëri”, shprehet Destini.

Edhe pse nuk puth klientët, ajo është e hapur për të provuar gjëra të reja. “Jam shumë mendjehapur. Dua që të provoj çdo gjë të paktën një herë”, shprehet Destini.

Ajo e quan shtëpinë publike si shtëpinë e saj të dytë sepse ajo e lejon të “shijojë jetën” dhe “të krijojë kujtime të bukura”.